Pàgina no disponible

Aquesta secció no s'ha pogut recuperar i s'ha perdut en el temps, no obstant, a continuació tens informació addicional sobre aquesta pàgina web.

Informació sobre aquesta web

Aquesta web ha sigut recuperada per MeteoCàrcer, un dels socis fundadors d'AVAMET, per a que Josep no caiga en l'oblit. Aprofitant el que alguns dies de 2007, 2008, 2009 i 2010 es quedà guardat a la catxé de web.archive i amb els seus coneixements de programació, aquest soci ha pogut reconstruir quasi per complet la que va ser la web de Josep Peinado, Meteovalencia.org

© Copyright AVAMET 2016.

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

Josep Peinado i Garcia

"Ésto es una afición y no nos estamos jugando el salario del mes, ni el puesto de trabajo. Separemos los verdaderos problemas de la vida y lo que es una afición que debe servir para relajarnos, disfrutar y alejarnos por un rato de los problemas reales del día a día." - Josep Peinado

Discurs de Damilme (MeteoMontserrat) X ENAM
Josep Peinado, per Jesus Martí (Timonet).
Perfils: Meteored - Ontimet

Homenatges: Meteored - AVAMET - SSW - Levante (V. Aupí) - Las provincias (A. Rivera)L'estació. text de Josep Peinado (2007)

MeteoValència es troba situada en la zona administrativa entre els barris d'El Carme i La Seu en el districte de Ciutat Vella, en ple centre històric de la Ciutat de València a 0º 22' 39'' W de longitud, 39º 28' 38'' N de latitud i a 35,30 metres sobre el nivell del Mar Mediterrani.

És la continuadora de l'estació que des del districte de Patraix va funcionar durant els anys 90 i que va ser traslladada a la seua nova ubicació a principis de l'any 2000.

MeteoValència, estació del Districte de Ciutat Vella, va estrenar la web a principis de l'any 2005 oferint les dades registrades a les 08 hores del matí, els valors extrems del dia anterior al tractar-se d'una estació exclusivament manual i la visió de l'estat del cel en temps real a través de webcam. Va ser a principis de l'any 2006 quan va incorporar una nova estació automàtica amb disponibilitat d'oferir dades en temps real en la web.

En el mes de gener del 2007 incorpora en període de proves el serveis de notícies en RSS i al febrer la informació meteorològica en temps real en format PDA per a la telefonia mòbil.

L'any 2005 comença la seua col·laboració amb el departament meteorològic de la Fundació d'Estudis del Mediterrani (CEAM), a principis del 2006 s'incorpora a la xarxes d'estacions d'aficionats de meteoclimatic.com, awekas.at i wunderground.com. A finals del 2006 inicia la seua col·laboració amb meteoNiX.com i a principis del 2007 l'estació queda inclosa en la xarxa Citizen Weather Observer Program amb la referència CW7217.

Actualment l'estació compta amb el següents instruments per a l'observació i evolució dels diferents variables meteorològiques: Gàbia meteorològica, termòmetre de màxima i de mínima, termòmetre per a mínima junt a el sòl, pluviòmetre tipus Hellmann, anemòmetre, penell, estació automàtica Davis Wizard III, estació automàtica Oregon WMR928NX, baròmetre de mercuri, webcam, internet i receptor multibanda per a la recepció d'estacions Volmets i altres serveis.

Contribucions a l'internet meteorològic

El fòrum de Meteored va ser on principalment es va donar a conéixer MeteoValencia, àlies "flocusset". Va estar present des de els seus inicis (2001) i a 2005 fou proclamat administrador, càrrec que va ostentar fins maig de 2010. Durant 5 anys Josep va ser un referent al fòrum i el mes característic i pel que més el recordem els valencians, eren els seus missatges amb resum de temperatures i precipitacions que publicava cada dia a les 8 o 9 del matí.

Meteoclimatic va néixer al 2004, i Meteovalencia va incloure la seva estació també aquell any, sent una de les primeres 30 de la xarxa. També va ser inclòs dins dels membres d'auditories, d'administració de la web i del fòrum.

Al fòrum d'Ontimet (actual fòrm d'AVAMET) tampoc va ser menys, compartia els resums que posava al meteored i encara 6 anys després es troba al top-10 d'usuaris que més han publicat al mateix. També va ser un gran impulsor de l'actual associació i va fer un primer esborrador dels estatuts en 2009.

A banda, Josep també va destacar per participar en altres fòrums com patimlameteo i per col·laborar amb el CEAM, amb l'organització de l'ENAM de 2005 i amb tiemposevero.es


MeteoValència - Observatori del Districte de Ciutat Vella - © 2005-2010.
Ubicació: 39º 28' 38'' N - 00º 22' 39'' W Observador: Josep Peinado i Garcia

visitor stats

Creative Commons License